Conditii de inchiriere

  • Permis categoria B
    Vechime minim 5 ani

  • 30% Avans
    Restul de plata cu 14 zile inainte de inchiriere

  • Varsta minima - 25 ani

  • Preluarea si predarea autorulotei se face la Targu Mures.

  • La preluare se retine o garantie de 500 Euro care va fi inapoiata la predarea autorulotei in stare buna.

  • Preluarea este posibila incepand cu dimineata primei zile, iar predarea pana in seara ultimei zile.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o autorulota

Intrebari frecvente

Autorulota este un vehicul ce serveste in acelasi timp atat ca mijloc de transport, cat si ca spatiu de locuit.

Modelele noastre sunt echipate cu 5 locuri pe scaune, 5 locuri de dormit, bucatarie (dotata cu aragaz, frigider , congelator, chiuveta, blat de lucru), baie ( cabina de dus cu apa calda/rece, WC, chiuveta), spatii mari de depozitare, apa calda si caldura, panouri fotovoltaice

Toate autorulotele noastre sunt echipate special de iarna, cu incalzire pe gaz sau motorina, protectie antiinghet a instalatiilor, facandu-le utilizabile in conditii de confort deosebit la temperaturi intre -30 + 40 grade Celsius.

Autorulotele sunt pe deplin functionale atat in modul camping (conectate la surse de utilitati, in camping) , cat si in modul off camping (pe plaja sau in varf de munte, fara curent electric sau apa/gaz).

DA. Autorulota noastra se poate conduce cu permis cat. B.

DA, exista peste 80 de camping-uri in ROMANIA.  In plus la fiecare traseu vom recomanda si camping-uri de-a lungul traseului si sa nu uitam de off-camping, preferat mai ales de turistii straini.

In general o autorulota consuma motorina, aproximativ 9-11 l/100 km, in functie de incarcare si stilul de condus al fiecarui sofer.

Din punct de vedere legal nu este nici o limitare speciala pentru autorulote, ele respecta aceleasi restrictii de circulatie ca si autoturismele.

Pe autostrazi recomandam o viteza de deplasare de 100-110 km/h, iar pe soselele nationale o viteza de 80-90 km/h.

Pe drumuri cu curbe/viraje stranse trebuie o atentie sporita, datorita greutatii si a inaltimii poate produce balans. In general pe aceste drumuri se recomanda o viteza cu 10 km/h mai scazuta decat indicatorul de viteza de pe drumul respectiv.

DA, nu limitam numarul de soferi, dar trebuie respectata regula minim 25 ani si minim 3 ani vechime permis cat. B.

DA, full CASCO si RCA. In cazul unui accident trebuie sa anuntati organele de politie si sa ne anuntati pe noi pentru a va oferi suportul.

NU, dar recomandam o distanta de maxim 5-600 km pe zi deoarece este obositor si totusi e o diferenta fata de masina dumneavoastra pe care o conduceti zi de zi.

Close Menu
× Scrie-ne pe whatsapp!